Sport

Premiership

Tottenhamov trener konačno zabrinut

Tottenhamov trener konačno zabrinut

Ramos dijeli odgovornost

Tottenhamov trener Juande Ramos napokon je priznao kako je zabrinut nakon silnih poraza koje je njegova momčad nagomilala.

Osam utakmica i samo dva boda na kontu Spursa upalila su i posljednje alarme u svlačionici “fenjeraša” Premiershipa. Do nedjeljnog poraza kod Stoke Cityja (2-1) Ramos je nudio optimizam. Izgubljeni bodovi u derbiju začelja napokon su otvorili dušu Tottenhamovog trenera, a iz nje se nisu širile pozitivne misli.

- Brine me situacija u kojoj se nalazimo. Ne sviđa mi se, svi su zabrinuti i ožalošćeni, a zabrinut sam i ja. Moramo naporno raditi da bismo se izvukli iz situacije u kojoj jesmo, samo naporan rad može to promijeniti. Ovo je moj posao, svakodnevno se trudim da okončam ovu situaciju - potresen je trener Tottenhama.

- Odgovornost je na svima u klubu, počevši od mene, pa sve do posljednjeg čovjeka koji ovdje radi. Svi snosimo jednaku odgovornost i za poraze i za pobjede - dodao je Ramos, koji više nije niti siguran u ostanak na klupi Spursa.

- To nije pitanje za mene već za predsjednika kluba - prebacio je lopticu.

Tottenhamovu momčad u sljedećim kolima očekuju naporne minute. Protivnici su im Bolton, Arsenal, Liverpool i Manchester City koji nikako ne jamče šetnju do laganih bodova.

Reci što misliš!