Sport

Transferi

Ćorluka: Ne žalim zbog odlaska iz Manchester Cityja

Ćorluka: Ne žalim zbog odlaska iz Manchester Cityja

Ćorluka tvrdi da ne žali zbog odlaska iz Manchester Cityja usprkos velikih ambicija njegovog novog bogatog vlasnika

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka kaže da je osjetio veliko olakšanje kada je njegov transfer iz Manchester Cityja u Tottenham napokon bio zgotovljen.

U izjavi za engleski tabloid The Sun, Ćorluka tvrdi da ne žali zbog odlaska iz Manchester Cityja usprkos velikih ambicija njegovog novog bogatog vlasnika, korporacije Abu Dhabi United Group (ADUG) koja je u tom klubu počela svoju misiju stvaranja nogometnog Dream Teama.

- U posljednja dva ili tri tjedna uoči mog transfera dogodilo se mnogo toga. Manchester City prvo je odlučio prodati me, a nakon toga je stopirao moj transfer. Kada se to dogodilo, nisam više očekivao da će me pustiti, ali na kraju ipak jesu, i to u dobar i veliki klub, i zbog toga sam sretan - kaže Ćorluka.

U danu Vedranovog odlaska, Manchester City je potpisao Brazilca Robinha za 32 i pol milijuna funti, što je i rekordni transfer na Otoku:

- Nije sve u novcu. Tottenham je odličan klub, imamo momčad sposobnu za plasman u Ligu prvaka. Moje šanse za plasman u to natjecanje su iste kao i da sam ostao u Cityju - zaključio je Ćorluka.


Reci što misliš!