Sport

Košarkaški klub Zadar

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - ASK Riga

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - ASK Riga

Zadar traži plasman u drugi krug EuroCupa

Košarkaši Zadra završavaju natjecanje u skupini A EuroCupa. U 6. posljednjem kolu u sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić", SC Višnjik u utorak 13. siječnja s početkom u 18.30 sati gostuje latvijska momčad ASK Riga.

Prošlog utorka košarkaši Zadra propustili su prvu meč loptu i mogućnost osiguranja plasmana u drugi krug visokim porazom u Ateni od grčke momčadi Maroussi Costa Coffee rezultatom 91-75.

Zadru je za plasman u drugi krug nužno potrebna pobjeda u posljednjem kolu protiv ASK Rige, u suprotnom završiti će europska avantura košarkaša Zadra.

U Rigi je domaćin još uvjek s Brewerom, Šundovom i Aleksićem bio bolji, a tko će biti bolji u odlučujućem srazu u utorak 13. siječnja, iz prve ruke imati će prigodu saznati i četvero čitatelja ezadar.hr portala koji će uz ponuđen točan odgovor na nagradno pitanje imati i malo sreće prigodom izvlačenja.

Nagradno pitanje:

Koji je dojučerašnji košarkaš ASK Rige, pojačao nedavno redove Cibone? 

Vaše odgovore ostavite zajedno s osobnim podacima u formularu nagradne igre i uz malo sreće možete osvojiti ulaznicu.

Izvlačenje nagradne igre održati će se u utorak 13. siječnja u 11 sati, a dobitnici će biti obavješeni najkasnije do 12 sati u rubrici Sport na portalu ezadar.hr.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama zadarskog internetskog portala ezadar.hr na adresi Jurja Barakovića 7. (prvi kat, iznad Foto Vjeke) u utorak 13. siječnja od 12 do 15 sati.

Puno sreće žele vam:

     i          


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.