Sport

Košarka, NLB liga

Ivanov: Kunem se da nisam kriv

Ivanov: Kunem se da nisam kriv

Tornado napada, Ivanov se brani

Nakon što su riješili pitanje novog trenera upravu KK Zadra očekuje riješavanje još jednog problema unutar momčadi.

Naime, nakon utakmice u Zagrebu pojavila se informacija da je Dejan Ivanov iznerviran povicima navijača reagirao neprikladno i pokazao im rogove, srednji prst ili nešto slično. 

Navijači su jučer gotovo ultimativno tražili i njegov odlazak, makar cijela ta situacija nije do kraja rasvijetljena.

Vidno rastreseni Ivanov danas je uoči treniga izjavio: Kunem se da nisam to učinio. Žao mi je zbog cijele situacije, ali se neću ispričavati za nešto što nisam napravio. Bugarin je bio toliko uzrujan da je teško povjerovati da bi lagao, ali nekakvih šumova na kanalima definitivno ima. Svaka je istina u ovom trenutku izgledna.

Ivanov je dometnuo i da je često pomagao navijačima na razne načine, te da mogu pričati što žele, a da je na njemu da igra.

Kaže da mu je žao da se puno stvari koje nemaju veze s košarkom miješaju u njegov posao. Također je dodao da igra ozlijeđen, a da o tome niitko ne zbori.

Nepobitna činjenica je da je Dejan Ivanov ove sezone KK Zadru donio puno toga, prije svega agresivnosti i želje, vrlina koje navijači cijene. Njegovo veliko srce ima i mana, često je nervozan i emotivno reagira na sudačke odluke, svoje promašaje i slično. Je li zaista reagirao prema navijačima?  Zna samo on. 

Dodajmo za kraj da je predsjednik Magaš rekao da se slučaj i dalje istražuje, te da će kad se ustanovi prava istina biti određena stegovna mjera prema igraču, odnosno da bez obzira na sve igrač ne smije reagirati prema publici.

 


Reci što misliš!