Sport

Transferi

Rakitićev menadžer u posjetu Juventusu

Rakitićev menadžer u posjetu Juventusu

Sve su češće medijske špekulacije da bi Ivan Rakitić, nogometaš njemačkog Schalkea, mogao prijeći u Juventus

Michel Urscheler, menadžer hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, sastao se sa sportskim direktorom Juventusa Alessiom Seccom.

Sve su češće medijske špekulacije da bi Ivan Rakitić, nogometaš njemačkog Schalkea, mogao prijeći u Juventus i nadomjestiti sjajnog Čeha Pavela Nedveda kada ovaj završi nogometnu karijeru. Stoga je sastanak Rakitićevog menadžera Michela Urschelera u Torinu s Alessiom Seccom zaintrigirao pažnju medija.

Uz Rakitića, Juventus je navodno zagrijan za još jednog igrača pod menadžerskom paskom Urcchelera, 26-godišnjeg Kamerunca Timotheea Atoubu, trenutno lijevog braniča HSV-a.

Urscheler tvrdi da njegov dolazak u Torino nije imao nikakve veze s eventualnim pregovorima o transferima Rakitića i Atoube.

- Sastao sam se sa Seccom, jer sam u nedjelju bio na utakmici između Juventusa i Sampdorije. Pa neću se valjda vraćati u Švicarsku bez da se sastanem s ljudima koji rade u nogometu. Sastanak je trajao oko sat vremena, tijekom kojih smo pričali o 50 različitih tema. Niti jedna od njih nije bila diskusija vezana uz Rakitića ili Atoubu - tvrdi Urscheler.


Reci što misliš!