Sport

Nogomet

Wenger: Eduardo se vraća protiv West Hama

Wenger: Eduardo se vraća protiv West Hama

Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da bi se hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva trebao vratiti na nogometne travnjake u nedjelju.

Eduardo je zbog ozljede bedrenog mišića propustio i posljednje dvije utakmice hrvatske reprezentacije protiv Katra i Kazahstana, kao i posljednju premierligašku utakmicu Arsenala protiv Birminghama, ali sada bi se trebao vratiti u kadar “topnika” za dvoboj 10. prvenstvenog kola na gostovanju kod West Hama na Upton Parku, kao i još nekolicina igrača Arsenala.

- Šanse za nastup Rosickog (koljeno) i Bendtnera (prepone) su 50-50, ali Eduardo (bedreni mišić) bi se trebao vratiti. Što se tiče Walcotta (koljeno), on je definitivno otpao - rekao je Wenger na internet stranicama kluba, te je komentirao mogućnost povratka u sastav ozlijeđenih Lukasza Fabianskog (koljeno) i Samira Nasrija (slomljena noga).

- Moguće je da protiv West Hama budu uključeni u momčad, ali sve ovisi o našim potrebama. Idealno bi s Nasrijevim povratkom trebalo pričekati do utakmice s Liverpoolom, ali sve ovisi o potrebi.

Nakon devet odigranih kola Arsenal drži četvrto mjesto na premierligaškoj ljestvici s 18 osvojenih bodova, četiri manje od lidera Manchester Uniteda, ali i uz utakmicu manje. West Ham je pretposljednji s tek pet osvojenih bodova. 


Reci što misliš!