Sport

Nogomet, Premiership

Klasnić: Zabit ću gol West Hamu i sve usrećiti

Klasnić: Zabit ću gol West Hamu i sve usrećiti

Hrvatski reprezentativac je potpuno spreman i najavljuje golove

Nadolazeće 29. kolo engleskog nogometnog prvenstva klubu Ivana Klasnića, Boltonu, donosi izuzetno važnu utakmicu protiv West Hama.

Utakmica će biti odigrana u subotu 6. ožujka na Upton Parku, a sudar je to dviju momčadi koje se nalaze u donjoj polovici ljestvice (West Ham je 13., a Bolton 15.), te su izravni konkurenti u borbi za opstanak.

Bolton je proteklog vikenda ostvario minimalnu 1-0 domaću pobjedu nad Wolverhamtonom i tako prekinuo niz od pet utakmica u kojima nije postigao gol. Neefikasnost Wanderersa uvelike je imala veze s činjenicom da je njihov najbolji strijelac Ivan Klasnić zbog problema s listom izbivao s travnjaka, a u posljednje je dvije prvenstvene utakmice ulazio s klupe.

Sada je hrvatski reprezentativac potpuno spreman i najavljuje golove.

- Moramo shvatiti da moramo pospremiti loptu u mrežu i nadam se da ću ja to moći učiniti. Zapravo, siguran sam da ću to učiniti i tako sve usrećiti – rekao je Klasnić za Bolton News, lokalni dnevnik iz Boltona.

Hrvatski reprezentativac je ove sezone odigrao 18 prvenstvenih utakmica za Bolton i upisao je pritom šest golova i jednu asistenciju.

Reci što misliš!