Događaji

info kantun

Donosimo sve informacije o preuzimanju startnih paketa za utrku Wings for Life

Donosimo sve informacije o preuzimanju startnih paketa za utrku Wings for Life
Promo

Jedinstvena globalna utrka Wings for Life World Run održat će se u nedjelju, 5. svibnja, po 11. put.

U Zadru, gradu morskih orgulja i najljepših zalazaka sunca na svijetu, naći će se u nedjelju osam tisuća trkača i sudionika u kolicima iz čak 29 zemalja s istim ciljem na umu: pomoći humanitarnoj zakladi Wings for Life u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.

Svi startaju u isto vrijeme, u 13 sati po lokalnom vremenu, a ako je za vjerovati vremenskoj prognozi, u nedjelju biste od presretačkog vozila u Zadru trebali bježati na oko 20 °C.

Ako ste startninu za utrku uplatili na vrijeme (podsjećamo, stopostotni iznos svih startnina odlazi na istraživanja ozljeda leđne moždine), trebali ste putem maila već dobiti informaciju o startnom broju.

Startni (bib) broj dio je startnog paketa koji možete podići tijekom subote, 4. svibnja, od 10:00 do 18:00 sati, ili u nedjelju, 5. svibnja, od 08:00 do 11:30 sati na zadarskom Forumu. Obavezno ponesite osobnu iskaznicu i potvrdu o plaćanju (ako je niste dobili na mail, javite se Support Centru), a bilo bi dobro i da pri preuzimanju već znate svoj startni broj jer će to znatno ubrzati proceduru (BIB svakog sudionika možete provjeriti ovdje).

Startni je broj na prsa potrebno učvrstiti sigurnosnom iglom koja dolazi uz njega – na poleđini svakog broja nalazi se čip koji se ne smije odlijepiti. Pričvršćivanje na bilo koje drugo mjesto osim na prsa ili trbuh može rezultirati neočitovanjem trkača, koji u tom slučaju ostaje bez službenog rezultata.

Pozivamo sve Zadrane i one iz okolice da po svoj startni paket dođu u subotu, kako bi se izbjegle gužve u nedjelju prije utrke. Također, ako ste iz bilo kojeg razloga spriječeni podići svoj startni broj, to mogu učiniti članovi vaše obitelji, ključno je jedino da sa sobom imaju fotografiju vaše osobne iskaznice ili vašu osobnu iskaznicu u fizičkom obliku.

Kako biste svoje tijelo pripremili za trčanje po višim temperaturama i suncu, neka vam boca za vodu ovih dana bude najbolji prijatelj; hidratizirajte se i prije i tijekom utrke.

 


 


Reci što misliš!