Sport

Nogomet, Premiership

Van der Vaart: Žalim što nisam iskoristio Lukinu loptu

Van der Vaart: Žalim što nisam iskoristio Lukinu loptu

Nakon tri vezane premierligaške pobjede i niza od jedanaest utakmica u kojima su osvajali bodove, nogometaši Tottenhama poraženi su u srijedu kod Evertona 2-1.

Jedini gol za Spurse na tom dvoboju djelo je nizozemskog veznjaka Rafaela van der Vaarta iz 11. minute kada je glavom zabio svoj osmi gol prvenstveni gol za momčad kojoj je pristupio u kolovozu transferom iz madridskog Reala.

Mogao je Van der Vaart postati i junakom susreta da je u 73. minuti bolje reagirao na loptu koju mu je poslao Luka Modrić. Samo minutu potom Heurelho Gomes kapitulirao je drugi puta i bodovi su ostali u dvorištu domaćina.

- Luka je odigrao sjajno, nakon takvih akcija obično se postiže gol. Činjenica je da mi je lopta bila ispod noge, ali razočaran sam što nisam zabio iz te prilike - kazao je Van der Vaart dodavši:

- Da jesam, mi bismo bili ti koji bi poveli 2-1 i koji bi slavili pobjedu.

Poraz nije utjecao na Tottenhamov plasman na ljestvici. I dalje su četvrta momčad Premiershipa s 36 osvojenih bodova iz 21 odigrane utakmice. Vodeći Manchester United sakupio ih je osam više iz odigrane utakmice manje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.