Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Bild: Wolfsburg lovi Rakitića, Mandžukić ozlijeđen

Bild: Wolfsburg lovi Rakitića, Mandžukić ozlijeđen

Novac koji je Wolfsburg zaradio prodajom Edina Džeke Manchester Cityju (oko 35 milijuna eura) vodstvo kluba namjerava potrošiti na pojačanja, a Bild spominje da su u igri i dvojica Hrvata.

Već je u nedjelju njemački dnevnik pisao kako se "vukovi" zanimaju za napadača Kaiserslauterna Srđana Lakića (27) kojem na ljeto istječe ugovor. U ponedjeljak Bild donosi informaciju kako se Lakić već sastao s direktorom Wolfsburga Dieterom Hoeneßom, koji ga iznimno cijeni i koji ga je doveo u berlinsku Herthu 2006. godine, te razgovarao o mogućem transferu nakon završetka sezone.

No, nakon odlaska Džeke Wolfsburgu hitno treba pojačanje u napadu i nije nemoguće da Lakić već do kraja ovog mjeseca promijeni sredinu, posebno zato što je znatno jeftiniji od Papissa Dembe Cissea za kojeg je Hoeneß navodno ponudio Freiburgu 12 milijuna eura.

Bild piše kako Wolfsburg namjerava pojačati i vezni red, te da je prvi Hoeneßov izbor Ivan Rakitić, s kojim je već razgovarao. Iako se posljednjih dana spominje da je hrvatski reprezentativac blizu prelaska u Sevillu, najtiražniji njemački dnevnik navodi da bi Wolfsburg htio dovesti Rakitića iz Schalkea već ove zime.

Dodajmo ovome i da problem Wolfsburgu stvaraju ozljede, među kojima je i ona našeg Marija Mandžukića koji je, ističe Bild, u subotnjem dvoboju protiv Mainza slomio nožni prst.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.