Sport

Košarka, Eurocup

Repeša: U Trevisu će biti mnogo bolje

Repeša: U Trevisu će biti mnogo bolje

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Eurocupa košarkaši Benettona su u Njemačkoj, kod Göppingena, odigrali neodlučeno 66-66. Uzvratna se utakmica u Trevisu igra 30. ožujka.

Ukoliko u uzvratu Benetton pobjedi, plasirat će se na Final Four koji će biti organiziran baš u njihovom gradu, što će ih definitivno staviti u poziciju jednog od prvih favorita ovog natjecanja. No, prvo treba uspješno odraditi četvrtfinalni uzvrat, a tako veli i hrvatski strateg Jasmin Repeša, trener Benettona.

- Bila je to vrlo neugodna utakmica, točno kakvu smo i očekivali. Göppingen igra vrlo agresivnu košarku i ima deset podjednakih košarkaša koje stalno rotira. Nismo naviknuti igrati protiv takvih momčadi i za nas je prvo poluvrijeme bilo malo iznenađenje - rekao je Repeša i nastavio:

- No, vremenom smo sve bolje funkcionirali na parketu. Treća četvrtina je ogledalo kako moramo igrati i vjerujem da ćemo u Trevisu biti mnogo bolji jer sada definitivno bolje poznajemo suparnika.

Spomenimo da je hrvatski košarkaš Hrvoje Perić za Benetton odigrao 20 minuta, a za to je vrijeme postigao šest poena. Imao je jednu asistenciju i četiri skoka. Za dva poena je gađao 3-6, dok je promašio po dva šuta za tricu i s linije slobodnih bacanja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.