Sport

Košarka, Lega A Basket

Repeša više nije trener Benettona?

Repeša više nije trener Benettona?

Siena je nanijela težak poraz Benettonu 94:63, povela 2-0 u polufinalnoj seriji i došla na korak od ulaska u finale gdje će pokušati doći do pete uzastopne titule

Iako Sienu u Italiji već "stoljećima" nitko nije dobio triput zaredom u momčadi Trevisa se ne predaju ili se barem ohrabruju da u sljedeće dvije domaće utakmice mogu seriju napraviti interesantnom.

"Vratiti se nakon dva poraza je uvijek teško, ali kratak rok nas tjera da brzo reagiramo i da se psihološki oporavimo. U subotu je utakmica pred našim navijačima i ako dobijemo, neće biti ništa gotovo", kazao je iskusni hrvatski centar u redovima Benettona Sandro Nicević.

Međutim, Benettonov trener Jasmin Repeša osjeća da se sezona bliži kraju. Prema pisanju talijanskim izvorima bivši hrvatski izbornik i Benetton raskinuli su suradnju, odnosno neće zajedno odraditi sljedeću sezonu.

Čapljinac je u Treviso došao u siječnju prošle godine, a iza njega je turbulentna sezona, iako polufinala Eurokupa i domaćeg prvenstva nisu nimalo loši rezultati.

Repeša bi već u subotu mogao postati slobodan trener i može potražiti novi klub. Zanimljivo, nedavno je odbio ponudu iz poljske reprezentacije jer nije opet želio voditi repku i klub u isto vrijeme.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.