Sport

Košarka, Lega A Basket

Lottomatica želi vratiti Repešu ili Pešića

Lottomatica želi vratiti Repešu ili Pešića

Prema pisanju stranih košarkaških portala, bivši hrvatski izbornik Jasnim Repeša jedan je od kandidata za trenera talijanskog prvoligaša Lottomatice iz Rima

Vlasnik kluba Claudio Toti želi na klupi u sljedećoj sezoni imati veliko trenersko ime, a osim Repeše, opcija mu je i Svetislav Pešić. Oba su stručnjaka već u prošlosti vodili Lottomaticu, Pešić od 2005. do 2006., a Repeša od 2006. do 2008. godine.

Pešić, koji je prošle sezone vodio Valenciju, ipak je čini se prvi kandidat, a Toti je navodno već i uspostavio kontakt s agentom srpskog trenera.

Repeša je, pak, na kraju prošle sezone napustio Benetton, a jedno je vrijeme figurirao kao glavni kandidat za trenera Real Madrida. No, do angažmana u ''kraljevskom klubu'' ipak nije došlo, tako da je naš stručnjak trenutno slobodan.

Eventualnim povratkom u Lottomaticu, imao bi priliku raditi s mladim igračima budući da klub želi sklopiti partnerstvo s menadžerom Lucianom Capicchionijem koji bi u Rim dovodio talentirane košarkaše, uglavnom iz istočne Europe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.