Sport

Nogomet, Europa liga

Goal.com: Kranjčaru sedmica u uvjerljivoj pobjedi Tottenhama

Goal.com: Kranjčaru sedmica u uvjerljivoj pobjedi Tottenhama

Ubrzo nakon pobjede Tottenhama nad Heartsom 5-0 u Edinburgu, u prvoj utakmici play-offa za Europa ligu, nogometni portal Goal.com ponudio je ocjene igračima obje momčadi.

I dok su u domaćoj momčadi svi igrači ocijenjeni u rasponu od mizerne trojke do još uvijek vrlo loše petice, logično je da su ''spursi'' zaradili znatno bolje ocjene od izvjestitelja Goal.coma. Niko Kranjčar, jedini Hrvat koji je zaigrao u ovoj utakmici, ocijenjen je sa sedmicom, što je zapravo, jedna od lošijih, odnosno jedna od manje dobrih ocjena u londonskoj momčadi.

''Solidna predstava 27-godišnjeg Hrvata, iako je u napadu za kreaciju uglavnom bio zadužen Van der Vaart. No, našao se pri ruci kao ispomoć svojoj obrani u onim rijetkim trenucima kada je gostujuća momčad bila pod pritiskom napada domaćina u prvom dijelu'', piše i o igri Kranjčara ugledni portal.

Goal.com je za igrača utakmice proglasio Rafaela van der Vaarta, kojeg je ocijenio s devetkom. Nizozemac je uz dosta sreće zbog ''odbijanca'' zabio prvi gol za goste već u 5. minuti. Igrao je do 60. minute...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.