Sport

Nogomet, Liga prvaka

Cavani: Od početka smo vjerovali u naše šanse

Cavani: Od početka smo vjerovali u naše šanse

Urugvajski napadač Napolija Edinson Cavani dvama je golovima osladio svoj nastup u vrlo važnoj pobjedi nad Manchester Cityjem 2-1 na San Paolu u 5. kolu A skupine Lige prvaka.

Napoli je ovom pobjedom preskočio Manchester City na drugom mjestu ljestvice (prvi i nedostižan je Bayern) i eventualnom pobjedom u gostima kod Villarreala u zadnjem kolu bi osigurao nokaut-fazu neovisno o ishodu sraza Manchester Cityja i Bayerna.

- Ovu pobjedu posvećujem cijelom gradu. Uvijek smo vjerovali u sebe. Od početka natjecanja smo vjerovali da se možemo ravnopravno boriti s Manchester Cityjem i ostalim momčadima u skupini. Mi smo momčad koja ima u sebi pobjednički mentalitet i uvijek smo spremni dati sve od sebe - poručio je Cavani.

Kapetan momčadi Paolo Cannavaro upozorio je kako usprkos vrlo značajnoj pobjedi ovo nije trenutak za slavlje.

- Vrlo sam sretan. Pokazali smo koliko smo jaki, ali ne smijemo sada veličati sami sebe. Nije vrijeme za slavlje. Moramo se prvo malo odmoriti, a onda usredotočiti na subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Atalante. U Ligi prvaka još nismo obavili posao, čeka nas vrlo važna utakmica protiv Villarreala.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.