Sport

Nogomet, Liga prvaka

Cavani: Ivanović mi je pomogao zabiti gol!

Cavani: Ivanović mi je pomogao zabiti gol!

Edinson Cavani, urugvajski napadač Napolija, objasnio je kako mu je u pobjedi svoje momčadi 3-1 u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka, branič Chelseaja Branislav Ivanović pomogao zabiti gol za vodstvo 2-1.

Taj se pogodak dogodio u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena u prilično bizarnim okolnostima. Ilhan je ubacio loptu, koja je odskočila od travnjaka, a Cavani ju je u mrežu poslao s - ramenom.

- Ivanović me malo odgurnuo s glavom, pa sam s većim ubrzanjem stigao na loptu i imao sam više snage gurnuti je u u mrežu s ramenom - rekao je Cavani.

- Bila je to izvanredna utakmica za gledatelje. Pripremili smo se perfektno. Tek smo na kraju shvatili kako smo teškog suparnika svladali. To saznanje nam daje snage da još više zapnemo kako bi ostvarili naš veliki san - plasman u četvrtfinale.

Cavani je svoj peti gol ove sezone u Ligi prvaka zabio iz šestog udarca u okvir gola!

- U Europi imate više prostora u napadu, jer sve momčadi igraju na pobjedu, dok se u talijanskom prvenstvu neke momčadi zatvore u želji da izvuku jedan bod, te svoju šansu vrebaju samo iz kontranapada.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.