Sport

Plivanje,

Šest zlatnih medalja Lea Bavdeka na mitingu Sv. Krševan

Šest zlatnih medalja Lea Bavdeka na mitingu Sv. Krševan

Na bazenu Višnjik u organizaciji PK Zadar održan je 3. Međunarodni plivački miting Sv.Krševan. Na mitingu su nastupila 22 kluba sa 467 plivača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Leo Bavdek plivač plivačkog kluba Jadera Zadar na 3. Međunarodnom plivačkom mitingu Sv. Krševan osvojio je šest zlatnih medalja, jednu srebrnu i  jednu brončanu.

Na natjecanju smo nastupili sa 42 plivača i plivačica koji su predvođeni Leom Bavdekom pokazali kako se pliva u svom gradu,pred svojom publikom isplivavši svoje osobne rekorde,  pokazali su svima da su marljivo i kvalitetno trenirali i da se mogu nositi sa plivačima iz cijele Hrvatske, Bosne, Slovenije.

Leo Bavdek je osvojio najviše zlatnih i najviše medalja ukupno na cijelom natjecanju, od 9 nastupa osvojio je 6 zlatnih, jednu srebrnu, jednu brončanu i jedno četvrto mjesto izgubivši medalju za samo 4 stotinke. Antonio Magaš osvojio je brončanu medalju u disciplini 50 m leđno i pridružio se Leu kao osvajač  devete medalje za Plivački klub Jaderu, dok je mlađa muška štafeta u sastavu Andrija Smolić, Leo Bavdek, Ante Nižić i Filip Skroče dva puta bila nadomak medalje te su se oba puta plasirali na četvrto mjesto.

Više od samih medalja veseli nas rezultatski napredak kako Lea tako i svih plivača Plivačkog kluba Jadera koji pokazuje da se u klubu radi kvalitetno i da samo uz puno rada mogu doći pravi rezultati. Leo je nastupom na ovom natjecanju isplivao još jednu A normu za nastup na državnom prvenstvu u ožujku te za sada ima isplivane A norme za devet disciplina, dok je Petra Rudić popravila svoje vrijeme te sada posjeduje dvije A norme i jednu B normu za državno prvenstvo.

Ekipa koja je nastupila na natjecanju: Antičević Margita, Baljak Frane, Baraba Nikita, Bašić Ena, Bavdek Leo, Beltran Miranda Kristina, Curiš Mija, Ćustić Barbara, Ćustić Lovre, Govorčin Renato, Grgić Duje, Hrboka Dora, Komadina Maksim, Krpina Lovro, Krpina Lucijan, Krstić Tonka, Magaš Antonio, Marcelić Rina, Marin Dorijan, Mazić Palestrina Livija, Medić Stipe, Mrkić Šime, N ižić Ante, Nižić Mate, Oštrić Anđela, Radman Sara, Rogić Mateo, Rudić Petra, Rudić Toni, Sipina Nika, Skroče Filip, Smolić Andrija, Smolić Filip, Surać Morena, Šalina Marija, Šarunić Sandro, Šikić Ante, Šikić Mario, Škalec Mateo, Šušteršić Elena, Vrsaljko Anđela,Zdrilić Luka, Zdrilić Martin


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.