Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Babbel: Andre Mijatović ostaje moj šef na travnjaku

Babbel: Andre Mijatović ostaje moj šef na travnjaku

U posljednje četiri utakmice u njemačkom nogometnom prvenstvu berlinska Hertha primila je čak 9 golova, zbog čega je jako na udar kritike došla klupska obrana na čelu s hrvatskim braničem Andreom Mijatovićem.

Ipak, trener Markus Babbel ima ogromno povjerenje u svog kapetana, koji će, kaže, ostati njegova produljena ruka na travnjaku.

- Andre jest i ostat će naš kapetan. Dugo sam razmišljao prije sezone o tome koga izabrati i shvatio sam da nema drugoga. On govori otvoreno o svim problemima, što mi puno pomaže i što zaista cijenim - kaže Babbel i dodaje:

- A nisam zaboravio ni kako smo u drugoj ligi bez njega bili u velikim problemima. Kada je Andre bio spreman, ponovo smo se vratili na pravi smjer i završili u prvoj ligi.

Mijatović tako ima zacementirano mjesto kao jedan od Herthinih stopera, dok će se za drugo mjesto boriti Roman Hubnik i Maik Franz.

Bivši igrač Rijeke i zagrebačkog Dinama, koji danas slavi 32. rođendan, odigrao je u dosadašnjem dijelu sezone svih 14 bundesligaških susreta, a upisao je pritom po jedan gol i asistenciju. Danas u 15.30 sati Hertha gostuje kod Kaiserslauterna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.