Sport

Nogomet, Primera

Cristiano Ronaldo opet kritičarima odgovara - pogocima

Cristiano Ronaldo opet kritičarima odgovara - pogocima

Nakon niza utakmica protiv Barcelone definitivno se može govoriti da portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ima problema u takvim mečevima, no sve ostalo u karijeri obavlja na sjajan način.

Briljirao je Ronaldo i u subotu na Sanchez Pizjuan stadionu kod Seville. Real je pobijedio s uvjerljivih 6-2, te je tako opet sam na vrhu ljestvice, s tri boda prednosti u odnosu na Barcelonu. Ronaldo je, pak, zabio polovicu pogodaka Reala i sada ih ima čak 20 prvenstvenih ove sezone. Ili tri više od Lionela Messija.

Posebno je lijep bio njegov drugi u Sevilli kada je odapeo sa trideset metara i ostavio vratara Seville ukopanoga na liniji.

- Mogu kritičari pričati što god žele, ali ja i dalje samo obavljam posao za koji sam plaćen. To su pogoci, asistencije i dobre igre koje pomažu Realu da bude uspješan - rekao je Cristiano Ronaldo nakon subotnjeg gostovanja.

- Imali smo teško gostovanje. Sevilla je uvijek kompleksan suparnik, ali mi smo naš posao obavili odlično i zaslužili pobjedu. Lijepo je dočekati Božić na prvom mjestu u Primeri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.