Sport

Nogomet, Primera

Ronaldo: Moja sezona bila je za čistu desetku

Ronaldo: Moja sezona bila je za čistu desetku

Cristiano Ronaldo ocijenio je svoju sezonu maksimalnom desetkom u razgovoru za madridsku Marcu, dok je svojoj momčadi Real Madridu dao ocjenu manje.

- Na individualnoj razini dao bih svojoj sezoni čistu desetku, a momčadi devetku jer želimo osvojiti više, Ligu prvaka na primjer - rekao je najbolji svjetski nogometaš iz 2008. godine.

- Bili smo blizu ove sezone, ali deseti će naslov doći sljedeće. Trebamo samo ostati mirni. Naslov je na putu, siguran sam u to.

- Moj je osobni cilj biti bolji sljedeće godine. Znam da će biti teško zabiti više od 46 golova u Primeri, ali sve je moguće u nogometu. Zaista vjerujem da se još mogu poboljšati. Znam da je teško zbog svih rekorda koje smo oborili, ali nikad se ne zna - dodala je zvijezda momčadi koja je prvi ligaški naslov nakon 2008. godine proslavila s devet bodova prednosti ispred najvećeg rivala Barcelone.

Oduševljen ovogodišnjim uspjehom Reala i prekidom dominacije Barcelone, Portugalac vjeruje da je sada red na dominaciju "kraljevskog kluba".

- Mislim da se ciklus promijenio i nadam se da će takva situacija ostati mnogo godina. Barcelona je veličanstvena momčad, ali i mi smo. Pokazali smo ove godine da smo bolja momčad u ovom trenutku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.