Sport

Nogomet, Bundesliga

Gomez: Moje najbolje godine tek dolaze

Gomez: Moje najbolje godine tek dolaze

- Tek ulazim u svoje najbolje godine karijere - tvrdi Bayernov 26-godišnji napadač Mario Gomez, vodeći strijelac Bundeslige sa 16 pogodaka.

- Sada sam u razdoblju karijere kada moje najbolje godine tek dolaze, ili su upravo počele. Moja dob, 26 godina, je najbolja za napadača. U srednjim dvadesetima ste već sazreli, imate dovoljno iskustva i mirnoće za odigrati potez odluke - objašnjava Gomez, koji je ove sezone zabio već 24 gola u svim natjecanjima.

Gomez je i prošlu sezonu okončao kao prvi strijelac Bundeslige s 28 golova. Kako je odigrao prvu polovicu ove sezone, mogao bi nadmašiti tu brojku.

Što se tiče reprezentativne scene, kaže da se nada mjesto u prvom sastavu na Europskom prvenstvu dogodine u Ukrajini i Poljskoj, ali će poštovati ukoliko izbornik Joachim Löw da prednost Miroslavu Kloseu.

- Učinit ću sve što mogu da se izborim za poziciju među prvih 11. Ako zadržim ovu razinu forme do Europskog prvenstva, a izbornik mi ipak ne ukaže povjerenje u prvom sastavu, onda će to značiti da mi nije bilo suđeno.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.