Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Hoće li Petrić protiv Bayerna zaplesati “moonwalk”?

Hoće li Petrić protiv Bayerna zaplesati “moonwalk”?

Hrvatski napadač Mladen Petrić trebao bi biti udarna snaga HSV-a u subotnjem dvoboju protiv Bayerna u 20. kolu Bundeslige. Priznao je to i trener hamburške momčadi Thorsten Fink.

- On je jedan od naših vodećih igrača, iznimno je opasan. Naravno da još treba raditi na defenzivnom dijelu igre. Ali, ako zabije Bayernu, sigurno ću biti zadovoljan - istaknuo je Fink za Hamburger Morgenpost.

Petrić je, nakon oporavka od ozljede, zaigrao od prve minute u prošlom kolu na gostovanju kod Herthe i odmah pogotokom pomogao svojoj momčadi na putu do pobjede (2-1). Izostala je tom prilikom "strijela", nekad Petrićev zaštitni znak kod proslava golova. Naš je nogometaš poručio da će u budućnosti spontanije slaviti pogotke, a Hamburger Morgenpost ga je pozvao da isproba "moonwalk", ples koji je proslavio pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, inače omiljenog Petrićevog pjevača.

- Moja je soba nekad bila puna Jacksonovih postera, nije bilo slobodnog mjesta na zidu. Uvijek sam bio veliki obožavatelj njegove umjetnosti. Za mene stoji uz bok Elvisu Presleyju i Franku Sinatri. Provodio sam sate pred ogledalom i vježbao "moonwalk" - izjavio je jednom prilikom Petrić za MOPO.

A da je dobro uvježbao slavni ples dokazao je nedavno na Adidasovom foto-natjecanju. Petrić je, piše Morgenpost, gotovo savršeno imitirao Jacksona i osvojio prvu nagradu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.