Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Kicker: Ćorluka najbolji u Bayeru s ocjenom 3

Kicker: Ćorluka najbolji u Bayeru s ocjenom 3

Iza nas je 20. kolo njemačke nogometne Bundeslige, a zaključujući po ocjenama Kickera hrvatski su nogometaši ovog vikenda bili solidni.

Najbolje je ocijenjen bio Vedran Ćorluka koji je debitirao za svoju novu momčad, Bayer. U Leverkusenu je Bayer odigrao 2-2 sa Stuttgartom, a hrvatski je reprezentativac zaradio ocjenu 3, što je bila najbolja ocjena kod domaćih igrača.

Unatoč tome što je Ivica Olić pogotkom donio bod svom Bayernu na gostovanju kod Hamburga (1-1) ostao je po Kickerovom sudu neocijenjen. Razlog je vjerojatno taj što je u igru ušao u 64. minuti. Na suprotnoj strani je Mladen Petrić igrao do 71. minute i dobio je ocjenu 4, dok je Ivo Iličević ušao u igru u 75. minuti, te je ostao bez Kickerova suda.

Köln je u gostima pobijedio Kaiserslautern 1-0, a hrvatski igrač Mato Jajalo je dobio solidnih 3.5 u pobjedničkoj momčadi.

Dvojica Hrvata u Hoffenheimu, Srđan Lakić i Boris Vukčević, su ostali neocijenjeni u remiju protiv Augsburga (2-2) budući da su ušli u zadnjem periodu ogleda. Mario Mandžukić je ušao u igru u drugom poluvremenu (Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 0-0), te je ocijenjen četvorkom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.