Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Borussija (D) nakon Sahina gubi i Kagawu?

Borussija (D) nakon Sahina gubi i Kagawu?

Predsjednik aktualnog prvaka njemačke nogometne lige, Borussije Dortmund, Hans-Joachim Watzke otkrio je da su, barem zasada, propali pregovori oko produženja ugovora s japanskim veznjakom Shinjijem Kagawom.

Watzke je samo potvrdio ono što se pretpostavljalo, a to su propali pregovori sportskog direktora Micheala Zorca i Shinjija Kagawe oko novog ugovora za Japanca kojem trenutni istječe 2013. godine.

- Zajedno moramo odlučiti kako ćemo riješiti cijelu situaciju. Očito je da ova ista momčad neće i za pet godina igrati u ovakvom sastavu. Moramo se s time pomiriti - pesimistično je govorio za Bild predsjednik dortmundske Borussije.

Razlog je financijska nemoć, odnosno moć velikih klubova poput Real Madrida kojem su prošle sezone jednostavno morali prodati Nurija Sahina kojem je otkupna klauzula iznosila za "kraljevski klub" smiješnih 10 milijuna eura.

U posljednjem prijelaznom roku veliki je interes bio za preostale nositelje igre poput Marija Götzea, Matsa Hummelsa i Roberta Lewandowskog, ali ih je klub zasada ipak uspio zadržati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.