Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Ibrahimović: "Želimo pobijediti Barcelonu"

Ibrahimović:

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović bacio je pogled prema velikim dvobojima koji čekaju njegov Milan. Prvo Juventus u Talijanskom kupu, a potom i dva ogleda protiv Barcelone.

Pred talijanskim prvakom Milanom teški su izazovi. Osim bitke za očuvanje vodstva na prvenstvenoj tablici, Rossoneri će pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice polufinala domaćeg Kupa protiv Juventusa, dok će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Barcelone.

"U Torino idemo po plasman u finale", samouvjereno je izjavio Zlatan Ibrahimović za švedski Aftonbladet, premda je Juventus prvi susret na San Siru dobio rezultatom 2:1. "Znamo da će biti teško, ali nije nemoguće. Želimo proći dalje".

Protiv aktualnog prvaka Europe, kaže Ibrahimović, Milan ima svoju šansu: "Nisu nepremostiva prepreka. Ne bojimo se Barcelone i ne želimo samo prolaz u polufinale, nego ih želimo pobijediti".

"Susreli smo se s njima i prije, a nadolazeći okršaji neće biti značajno drugačiji od naših proteklih dvoboja", najavio je švedski napadač, a prva je utakmica talijanskog i španjolskog prvaka na rasporedu 28. ožujka na San Siru.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.