Sport

Nogomet, Premiership

Wenger: Wilshere se vraća ove sezone

Wenger: Wilshere se vraća ove sezone

Menadžer engleskog nogometnog kluba Arsenal, Arsene Wenger, izjavio je da još postoje šanse da njegova mlada zvijezda Jack Wilshere zaigra na Europskom prvenstvu, ali ne i Olimpijskim igrama.

Wilshere (20) je propustio praktički cijelu sezonu zbog ozljede stopala, a sada bi se, na samom kraju iste, mogao i vratiti natjecateljskim utakmicama Premiershipa. Wenger smatra da još postoji šansa za mladog Engleza da bude izabran u reprezentaciju koja će igrati na Euru, ali žestoko odbacuje pomisao da zaigra za olimpijsku momčad Velike Britanije na Igrama.

- Odlazak Wilsherea na Euro je odluka koju, srećom, ne donosim ja. Intervenirao bih samo u slučaju da smatram kako bi njegov nastup bio rizičan za obnavljanje ozljede - rekao je Wenger te nastavio o svom "dragulju".

- Iduća tri tjedna bit će ključna za njega. Vidjet ćemo kojom će se brzinom vratiti u natjecateljsku formu. Ne požurujemo ga nikamo jer ne želimo nove komplikacije. Mislim da će prije kraja sezone zaigrati u još nekoliko utakmica. Jako ih se zaželio - veli Wenger koji je stavio "veto" na Olimpijske igre.

- Igre bi uništile naš početak sezone. Ako će moći igrati neka igra na Euru, a ne na Olimpijskim igrama - zaključio je francuski strateg.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.