Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Klopp: U obrani ovako nikad nismo griješili

Klopp: U obrani ovako nikad nismo griješili

Nogometaši dortmundske Borussije remizirali su u petak u prvoj utakmici 28. kola njemačke Bundeslige kod Stuttgarta u festivalu golova i atraktivnog nogometa. Završilo je 4-4.

Trener Dortmunđana Jürgen Klopp ne može biti zadovoljan činjenicom da su njegovi igrači pružili Bayernu priliku za približavanje na samo tri boda zaostatka na vrhu ljestvice, kao što ne može biti zadovoljan igrom u defenzivi:

- Imali smo situaciju ili dvije kakve nam se dosad nisu događale. Način na koji su Neven Subotić i Mats Hummels reagirali kod četvrtoga primljenog pogotka meni je totalni misterij. Takvo što nam se nikad nije događalo - rekao je trener aktualnih prvaka, koji je ipak sve samo ne nezadovoljan spektakularnom utakmicom na Mercedes-Benz-Areni.

- Kakva luda utakmica?! Neutralni su promatrači uistinu mogli uživati. Vodili smo 2-0, pa gubili 3-2, da bi opet došli do vodstva i primili gol u sudačkoj nadoknadi. Bila je to neviđena drama. Nakon ovog sasvim je jasno zašto su televizijska prava na Bundesligu tako skupa. Sve u svemu, premda smo promašili još nekoliko izvrsnih prilika, moram biti zadovoljan. Za mene je to bio jedan osvojen, a ne dva izgubljena boda.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.