Sport

Nogomet, Primera

Dujmović: Otkad sam došao, svaka nam je utakmica kao finale

Dujmović: Otkad sam došao, svaka nam je utakmica kao finale

Hrvatski nogometaš Tomislav Dujmović prošli je vikend bio junak pobjede svoje Zaragoze protiv Granade. Postigao je jedini pogodak u pobjedi 1-0 i time zadržao nadu svojoj momčadi da će izbjeći ispadanje iz Primere.

- Gol mi je donio veliku sreću. A prvotna mi je reakcija bila bijesna zato što mi nije išlo i trebalo mi je nešto takvo - kazao je Dujmović u razgovoru za Marcu.

Dodao je kako mu je u potpunosti odgovarala malo ofenzivnija pozicija u veznom redu na kojoj je igrao protiv Granade.

- Ne radim razliku između ofenzivnije ili povučenije pozicije, premda sam u Zaragozu došao kako bih igrao više prema naprijed i postizao golove.

Dujmović je u siječnju došao na posudbu iz moskovskog Dinama. Zaragoza je tada bila uvjerljivo posljednja na ljestvici i gotovo bez ikakvih izgleda za ostanak. Danas je, pak, na 18. mjestu, pet bodova udaljena od zone spasa. Pet kola prije kraja šanse za izbjegavanje ispadanja i dalje nisu velike, ali su ipak veće nego prije nekoliko tjedana. Pogotovo ako Zaragoza nastavi igrati kao u posljednje vrijeme kada je ubilježila četiri pobjede u šest kola.

- Vjerujemo u spašavanje. Posljednji su nas rezultati približili tome, ali ne ovisimo sami o sebi. Na nama je da radimo svoj posao i pobijedimo u svakoj utakmici. Otkad sam došao, svaka nam je utakmica kao finale - zaključio je 31-godišnji hrvatski reprezentativac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.