Sport

Nogomet, Bundesliga

Petrić se u suzama oprostio od HSV-ovih navijača

Petrić se u suzama oprostio od HSV-ovih navijača

Nogometaši HSV-a odigrali su 0-0 protiv Mainza u 33. kolu Bundeslige i tako i definitivno izborili ostanak. I dok je većina igrača slavila, naš Mladen Petrić i Čeh David Jarolim su se opraštali od domaćih navijača.

Obojici je to bila posljednja utakmica za HSV u Hamburgu, a trener Thorsten Fink je i jednog i drugog izvukao iz igre prije kraja kako bi ih navijači nagradili velikim pljeskom i zahvalili im na svemu što su dali klubu. Petrić je za HSV igrao četiri, a Jarolim čak devet godina.

Petrić je nakon posljednjeg sučevog zvižduka još jednom izašao pred publiku i pritom nije uspio zaustaviti suze. S kćerkom u naručju i natpisom na majici "Hvala za prekrasna vremena" oprostio se od navijača koji su ga iznimno poštovali. Svjedoče o tome i transparenti na tribinama s natpisima "Hvala Mladene" i "Petriću, molim te ostani".

- Bio je ovo apsolutno emocionalan dan koji je teško opisati riječima. Nisam mogao zaustaviti emocije. No, važnije od svega je da smo ispunili cilj ostankom u ligi - rekao je Petrić nakon utakmice


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.