Sport

Tenis, Roland Garros

Šarapova: Volim Facebook, ali ne mogu se zamisliti na Twitteru

Šarapova: Volim Facebook, ali ne mogu se zamisliti na Twitteru

Najbogatija i najpopularnija svjetska sportašica, ruska tenisačica Marija Šarapova, smatra da bi joj bilo suviše dosadno priključiti se ''Twitter obitelji''.

- Mislim da bi to bilo previše za mene. Mislim, dosadna sam sama sebi na svakodnevnoj bazi i ako radim nešto dosadno, recimo, jedem tjesteninu, pa ne mora cijeli svijet znati da sam ja u nekom restoranu u kojem jedem tjesteninu. Dovoljno je što pišem redovito SMS poruke. Ne mogu niti zamisliti kako bi to izgledalo da još pišem i na Twitteru konstantno. Dobila bih artritis na prstima. Ionako previše pišem SMS poruke, neugodno mi je zbog toga - rekla je Šarapova.

Dolaskom na Twitter, nema nikakve sumnje, vrlo brzo bi stekla milijune i milijuna pratitelja. No, ipak je prisutna na jednoj društvenoj mreži, i to na Facebooku...

- Volim pisati na Facebooku, koji je za mene više kao putnički dnevnik. Već imam sedam milijuna obožavatelja, iako nemam pojma odakle su i tko su oni. Volim pisati na jedan zabavni, opušteni način, a ne da to bude poput znanosti. Sada ubacujem puno više slika nego ranije. Osjećam da je Facebook medij na kojem želim to podijeliti s drugima više nego bilo koji drugi - objasnila je Šarapova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.