Sport

Nogomet, Euro 2012

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres.

- Hrvatski je izbornik vrlo inteligentno isplanirao igru natjeravši nas da igramo vrlo daleko od gola - rekao je Torres nastavivši:

- Nismo imali lakoću odigravanja posljednjeg pasa kao što je to bio slučaj na našim prethodnim utakmicama.

- Kada su Hrvati napadali, činili su to s dvojicom napadača i ponovno imali dosta uspjeha, tj. prilika. Imali smo sreće da je Iker Casillas, kao i toliko puta dosad, opet bio fenomenalan na golu. Na kraju smo uspjeli zabiti gol iz iznimno kvalitetne akcije.

- Svejedno, Hrvati su protiv nas demonstrirali vrlo zanimljiv sustav igre. Očekivali smo tako nešto i dogodilo se. Srećom, kad imate nogometaše klase poput naših, uvijek ste sposobni pobijediti.

U pohvali Hrvata Torresu se priključio i suigrač, Realov veznjak Xabi Alonso.

- Znali smo da neće biti lako, da su Hrvati dobra momčad i da će tražiti svoje prilike za prolaz u četvrtfinale. Napravili smo u nedavnoj prošlosti fantastična postignuća. Mnogi zaboravljaju da smo se mučili i u tim prilikama. Očigledno je da će nam osvojiti još jedan naslov biti jako teško. Za taj ćemo uspjeh morati igrati mnogo bolje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.