Sport

Plivanje

Leo Bavdek obranio titulu regionalnog prvaka Hrvatske u disciplini 400 m slobodno

Leo Bavdek obranio titulu regionalnog prvaka Hrvatske u disciplini 400 m slobodno

U Splitu na 50m bazenu ŠRC Poljud održan je 2.krug Regionalnog Prvenstva Hrvatske regije 1. U konkurenciji 11 klubova naše regije plivači zadarske Jadere nastupili su sa 12 natjecatelja.

Najbolje rezultate je postigao Leo Bavdek koji je u dobnoj kategoriji kadeta (´98/´99) osvojio 2 medalje, do srebra je doplivao u disciplini 200m slobodno, a u disciplini 400m slobodno uz zlatnu medalju sa vremenom 4:29.32 isplivao je i do titule regionalnog prvaka, uz to doplivao je i do 2 mjesta u disciplini 1500m slobodno za koju se kadetima nisu dodjeljivale medalje.

Leo je svojoj kolekciji isplivanih limita dodao još dva ml. juniorska limita (´97-´96) koje je isplivao u disciplinama 1500m i 400m slobodno.

Do treće medalje za klub u dobnoj kategoriji kadetkinja (´00/´01) doplivala je Petra Rudić koja je u disciplini 400m slobodno s vremenom 5:26.75 doplivala do brončane medalje gdje je popravljenim rezultatom potvrdila limit za nastup na državnom PH.

Ekipa koja je nastupila na natjecanju: Andrija Smolić, Anđela Oštrić, Ante Nižić, Barbara Ćustić, Dora Hrboka, Filip Skroče, Leo Bavdek, Lovro Krpina, Lucijan Krpina, Margita Antičević, Nikita Baraba, Petra Rudić.

Treneri koji su vodili ekipu: Marijan Čulina, prof., Ante Džaja, prof.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.