Sport

Nogomet, Premiership

Evans: Torres je zaslužio isključenje

Evans: Torres je zaslužio isključenje

Branič Manchester Uniteda Jonny Evans smatra kako Mark Clattenburg, sudac nedjeljnog derbija na Stamford Bridgeu, nije pogriješio kada je Fernandu Torresu pokazao drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton u 68. minuti.

Dogodilo se to pri rezultatu 2-2, kada je Chelsea već imao igrača manje zbog opravdanog isključenja Branislava Ivanovića. Torres je bio u naletu i prošao je Evensa, ali je nakon toga španjolski reprezentativni napadač završio na travnjaku. Clattenburg je tu akciju ocijenio kao simuliranje, te je Torresu pokazao drugi žuti karton.

Kasnije je Javier Hernandez, kada su gosti imali dvojicu igrala više na travnjaku, postigao gol za pobjedu gostiju 3-2 iz evidentnog zaleđa.

- Na terenu nisam imao osjećaj da je uopće bilo ikakvog kontakta. Kada sam pogledao snimku, ustanovio sam da je ipak bilo malo kontakta, ali to nije bilo dovoljno da bi Torres završio na travnjaku. Vjerojatno je shvatio da neće moći doći do lopte i onda je odlučio pasti. Mislim da je sudac ispravno postupio što mu je dao drugi žuti karton - rekao je Evans.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.