Sport

Nogomet, Liga prvaka

Pellegrini: Nismo trebali izgubiti, Pereira: Trebalo je biti 2-0

Pellegrini: Nismo trebali izgubiti, Pereira: Trebalo je biti 2-0

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Malage, Manuel Pellegrini, otvoreno je priznao nakon poraza od Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka da je njegova momčad bila loša, ali i da gol nije trebao biti priznat.

Malaga je kao gost poražena kod Porta s minimalnih 1-0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Joao Moutinho, koji se u trenutku dodavanja, prema mišljenju Pellegrinija, nalazio u nedozvoljenoj poziciji.

- Porto nas realno nije porazio, jer je pogodak postignut iz zaleđa. Odmah se vidjelo da je Moutinho u nedozvoljenoj poziciji - smatra čileanski stručnjak.

Nakon što je kao glavnog krivca za poraz svoje momčad okarakterizirao linijskog suca, Pellegrini se okrenuo kritiziranju svoje momčadi.

- Nismo bili dobri. Nismo dovoljno otvarali prostor, nismo stvorili nijednu pravu priliku i sve u svemu igrali smo strašno loše. Nadam se da kod kuće možemo biti bolji i okrenuti rezultat u svoju korist - rekao je Pellegrini.

Trener Porta Vitor Pereira bio je prilično zadovoljan igrom, ali i rezultatom svoje momčadi.

- Prvi cilj je bio pobjediti, a drugi ne primiti pogodak. Uspjeli smo u tome, no vjerujem da smo zaslužili i drugi pogodak nakon sjajne igre svih 90 minuta. Rezultat 2-0 bi bio najpravedniji s obzirom na to što se događalo na travnjaku - rekao je Pereira.

- U uzvratu ćemo pokušati zabiti. Vjerujem da će to biti krucijalno za prolazak u četvrtfinale - najavio je mladi portugalski stručnjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.