Sport

Nogomet, Liga prvaka

Pereira: Sudac je kažnjavao samo nas; Toulalan: Isco je naš Messi

Pereira: Sudac je kažnjavao samo nas; Toulalan: Isco je naš Messi

Trener Porta Vitor Pereira loše je suđenje označio jednim od glavnih razloga ispadanja njegove momčadi u osmini finala Lige prvaka.

Porto je pred svojim navijačima pobijedio Malagu s 1-0, ali u sinoćnjem je uzvratu poražen na La Rosaledi s 2-0 čime je njegov ovosezonski nastup u elitnom klupskom natjecanju okončan. Mladi Isco je u 43. minuti ''poništio'' prednost gostiju, da bi Roque Santa Cruz u 77. minuti donio prolaz Andalužanima. No, prije toga je u 49. minuti portugalski prvak doživio težak udarac budući da je zbog drugog žutog kartona isključen Steven Defour.

- Znali smo da će Malagini nogometaši biti agresivni, ali njihova agresivnost nije kažnjavana žutim kartonima, a naša jest - požalio se Pereira.

- Isključenje Defoura i ozljeda Joaoa Moutinha, koji je morao izaći na poluvremenu, imale su snažan utjecaj na utakmicu. Pokušali smo i s desetoricom igrača kontrolirati igru, ali sve što se događalo nam je otežavalo život. Znam da su navijači tužni zbog ispadanja, ali nitko nije tužniji od igrača - istaknuo je Pereira.

Francuski nogometaš Malage Jeremy Toulalan je nakon dvoboja odao priznanje svome izrazito talentiranom 20-godišnjem suigraču Iscu.

- U ovakvim utakmicama morate imati velike igrače. Barcelona ima Messija, a mi imamo Isca - poručio je Toulalan.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.