Sport

Nogomet, Liga prvaka

Messi: Sve je bilo savršeno, takvu Barҫu želimo stalno gledati

Messi: Sve je bilo savršeno, takvu Barҫu želimo stalno gledati

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izrazio je oduševljenje pobjedom Barcelone protiv Milana (4-0) i prolazom u četvrtfinale Lige prvaka. Argentinac tvrdi da je sve u igri Katalonaca funkcionirali savršeno.

Messi je sam zabio dva pogotka, a preostale su dodali David Villa i Jordi Alba za pobjedu kojom je Barҫa nadoknadila zaostatak 0-2 sa San Sira.

- Stvarno nam je trebala noć poput ove, ne samo kako bismo prošli dalje, nego i kako bismo izbrisali loš dojam iz Milana. Sve je bilo savršeno. Od pete minute kada smo postigli važan prvi gol, bili smo za petama Milanu - kazao je Messi za službenu web-stranicu Europske nogometne federacije (UEFA).

- Željeli smo rani pogodak, ne samo kako bismo smanjili zaostatak, već i kako bismo navijačima dali vjeru da je preokret moguć. Lopta je brzinom munje došla do mene, a ja sam je srećom uspio smjestiti u mrežu.

Barcelona je poslije poraza u Milanu i dvije izgubljene utakmice protiv Real Madrida bila na meti kritika, mnogi su vjerovali da je njezina igra pročitana.

- Možda smo u nekoliko posljednjih utakmica malo pali u formi. Međutim, znali smo da za prolaz u četvrtfinale moramo opet biti oni stari. Predvidjeli smo kakva će nam igra biti potrebna za pobjedu i znali smo kako je proizvesti. Na koncu je to bila Barҫa kakvu i mi i naši navijači želimo gledati u svakoj utakmici. Bila je to igra kakvu proizvodimo već godinama - zaključio je Messi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.