Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Želio sam opaliti Samira Nasrija

Mancini: Želio sam opaliti Samira Nasrija

Roberto Mancini, trener Manchester Cityja, priznao je da je ove sezone dolazio u napast čak fizički napasti svog nogometaša, francuskog reprezentativca Samira Nasrija.

City je ove sezone, sada je to već očigledno, izgubio utrku s gradskim rivalom Unitedom koji će od njih preuzeti naslov prvaka engleske Premierlige, što je i sam Mancini nedavno priznao, a ujedno je izjavio i sljedeće:

- Nasri je posljednju utakmicu protiv Newcastlea (op.a. 4-0 za City) odigrao fenomenalno. Nije mi jasno zašto igrač takvih kvaliteta, a Samir je sjajan, ne igra daleko češće kao protiv Newcastlea. Jasno mi je da postoje utakmice kada se osjeti pad u formi, indisponiranost, ali on je vrlo često pokazivao svoje tužno lice u sezoni. Da, htio sam ga i udariti, prodrmati na taj način, da igra kao što je igrao protiv Newcastlea - rekao je talijanski strateg i dodao:

- Ne znam točno koji je bio naš problem ove sezone. Uvijek je teže braniti, nego osvojiti, to je činjenica. Možda su moji igrači mislili da ćemo ove sezone lakše do naslova, a to je bila velika pogreška u stavu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.