Sport

Nogomet, Premiership

Mancini bi mogao biti smijenjen i prije kraja sezone

Mancini bi mogao biti smijenjen i prije kraja sezone

Iako je u subotu izjavio kako misli da neće dobiti otkaz, čini se da su dani talijanskog trenera Roberta Mancinija na klupi Manchester Cityja završeni. Daily Mail piše da bi mogao biti smijenjen i prije kraja sezone.

''Građani'' u utorak gostuju kod Readinga u pretposljednjem kolu Premierlige, a otočki dnevnik navodi kako je moguće da Mancini neće voditi ni tu utakmicu. City je u subotu izgubio u finalu FA Cupa od Wigana (1-0), ali Daily Mail tvrdi da su klupski čelnici, Ferran Soriano, Txiki Begiristain i Khaldoon Al Mubarak, i prije tog dvoboja donijeli odluku o smjeni. Mancinija bi trebao naslijediti aktualni trener Malage Manuel Pellegrini i čini se da je samo pitanje trenutka kad će to biti i službeno potvrđeno.

Manciniju ugovor sa Cityjem vrijedi još tri godine i čeka ga bogata otpremnina ukoliko mu klub doista uruči otkaz. Daily Mail u zaključku navodi da Talijan neće biti smijenjen samo zbog izostanka trofeja ove sezone, već i zbog narušenih odnosa s dijelom klupskog vodstva, ali i igrača.

Na turneji po SAD-u, kamo nogometaši Manchester Cityja kreću odmah po završetku sezone, momčad bi trebao voditi pomoćni trener Brian Kidd.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.