Sport

Nogomet, Premiership

Allardyce: Petrić uživa u činjenici da opet ima klub

Allardyce: Petrić uživa u činjenici da opet ima klub

Menadžer West Hama Sam Allardyce najavio je da bi hrvatski nogometaš Mladen Petrić trebao debitirati za novi klub u ogledu 3. kola Liga kupa predstojeći utorak.

Petrić je prije deset dana potpisao za ''čekićare'' kao slobodan igrač budući da mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s Fulhamom. No, s obzirom da nije prošao ljetne pripreme, 32-godišnji napadač još uvijek nije spreman za igru. Allardyce ga nije koristio na gostovanju kod Southamptona prošli vikend (0-0), a neće ni ove subote protiv Evertona.

- Petrić svakodnevno trenira i pokušava prevladati umor. Njegovi su treninzi fizički puno snažniji nego što je uobičajeno u ovo doba godine što je dovelo do zamora. No, oporavlja se sve brže i brže, počeo je raditi i nogometni program i dobro mu ide - istaknuo je Allardyce.

- Mladen uživa u činjenici da ponovno ima klub i suigrače s kojima može komunicirati, što je svakako bolje nego da trči sam negdje u parku ili ide u teretanu, kao što je radio prije nego što je potpisao za nas. Napreduje dobro i očekujem da će zaigrati u Liga kupu protiv Cardiffa - dodao je 58-godišnji stručnjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.