Sport

Nogomet, SP 2014

Balotelli: Italija će pobijediti Englesku

Balotelli: Italija će pobijediti Englesku

Napadač talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli odaslao je upozorenje Englezima uoči međusobnog okršaja na Svjetskom prvenstvu u Brazilu sljedeće godine.

Ždrijeb je Englesku i Italiju zajedno smjestio u skupinu D, a ondje će im još suparnici biti Urugvaj i Kostarika. Engleska i Italija međusobno igraju već u 1. kolu 14. lipnja u Manausu.

- Brazil je za mene savršeno mjesto da se potvrdim kao najbolji svjetski napadač. Svjetsko prvenstvo je natjecanje na kojem želim ostaviti trag. Najbolji igrači uvijek igraju najbolje na najvećim pozornicama - rekao je Balotelli za The Sun.

- Sve što ću reći je da vjerujem da smo jača momčad od Engleske i povijesno smo gledano uvijek bili bolji od njih na velikim natjecanjima. Mislim da neće previše utjecati što se utakmica igra u džungli. To je Svjetsko prvenstvo i svi žele predstavljati svoju zemlju.

Posebne riječi hvale kontroverzni napadač ima za Joea Harta, svog bivšeg suigrača iz Manchester Cityja i prvog vratara engleske reprezentacije koji je trenutno zbog slabije forme u nemilosti menadžera "građana" Manuela Pellegrinija.

- Za mene nema sumnje da bi Joe trebao biti prvi vratar Engleske u Brazilu. On je najbolji engleski vratar i najbolji premierligaški vratar. Najbolji svjetski igrači mogu griješiti, ali klasa od igrača poput Joea će uvijek isplivati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.