Sport

Nogomet, SP 2014

Agent: Sramotno je okriviti samo Balotellija

Agent: Sramotno je okriviti samo Balotellija

Mino Raiola, agent Marija Balotelelija, stao je u obranu vlastitog klijenta kojeg u Italiji prozivaju jednim od najvećih krivaca za neplasman u osminu finala.

- Sramotno je okrivljavati samo Balotellija. Ovdje nedostaje balansa i rezultat je odraz stanja u zemlji u kojoj je nogomet mrtav. Neki su zaista mislili da će Italija osvojiti Svjetsko prvenstvo? Ja nisam iznenađen ovim neuspjehom. U Europi naši klubovi više ne pobjeđuju, pa kako bi onda reprezentacija mogla napraviti čudo? - rekao je Raiola za Gazzettu dello Sport.

- Ja ne osuđujem ljude, pa neću ni Prandellija, ali njegova ideja je bila gubitnička taktika. Kako možeš zamisliti da ćeš dobiti utakmicu s jednim napadačem na travnjaku. Čak je i Kostarika imala trojicu.

Na kraju je Raiola spomenuo kako se osjeća njegov klijent, kako zbog ispadanja, kako zbog teških kritika izrečenih na njegov račun.

- Kako je Mario? Tužan je, čak i depresivan. Samo Galliani ga je štitio, a čak ni FIGC (Talijanski nogometni savez) je ostao u potpunoj tišini. Mario je deprimiran jer zna da nije uspio izraziti sav svoj talent. Ali ja bih i dodao: pa tko je mogao spasiti Italiju. Tko? Pirlo možda jer ima sjajna proigravanja, ali ostali...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.