Sport

Košarka, NBA Liga

Brooklyn ostao bez Brooka Lopeza

Brooklyn ostao bez Brooka Lopeza

Kako sezona odmiče, košarkaši Brooklyn Netsa imaju sve više i više problema. Posljednji u nizu koji ih je snašao je ozljeda prvog centra - Brooka Lopeza.

Iako je u sezonu ušao s ambicijom da parira najboljim momčadima lige, Brooklyn nakon 26 odigranih utakmica ima mizeran omjer od devet pobjeda i čak 17 poraza. Posljednji u nizu poraza pretrpio je u noći s petka na subotu kod Philadelphije, a u tom je susretu Brooklyn ostao i bez svog ponajboljeg igrača Lopeza.

Činilo se da je centar Netsa samo uganuo gležanj, no snimka je pokazala da je ipak riječ o puknuću kosti u desnom stopalu. U istom mu je tom stopalu u sezoni 2011/2012 također pukla kost, zbog čega je odigrao svega pet utakmica.

U 17 utakmica u koliko je nastupio ove sezone Lopez je bilježio 20.7 poena i šest skokova, no čini se da će na tome i ostati. Naime, lako je moguće da će morati propustiti ostatak sezone zbog operacije i kasnije rehabilitacije. Detaljnije pretrage uslijedit će idućeg tjedna, kada će biti poznato koliko će centar Netsa morati izbivati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.