Sport

Nogomet

Jelavić: Nadam se da je menadžer vidio da može računati na mene

Jelavić: Nadam se da je menadžer vidio da može računati na mene

Everton je slavio protiv QPR-a s 4-0, a Jelavić je postigao drugi i treći pogodak na susretu. Imao je hrvatski reprezentativac i priliku za hat trick, ali je njegova "Panenka" odsjela na gredi. Bio je to prvi start od prve minute za Jelavića još od kraja rujna prošle godine i 3-2 pobjede nad West Hamom.

- Iza mene je teško razdoblje u klubu, ali iskreno Romelu (Lukaku) je trenutno u nevjerojatnoj formi. Jako sam sretan zbog njega. Ja osobno naporno radim svaki dan i čekam svoju priliku. Vjerujem da je sada menadžer vidio da može računati na mene ako mu zatrebam. Nadam se da će mi sada pružiti malo više prilika nego dosada – rekao je Jelavić, kojem su golovi QPR-u bili ujedno i prvi u ovoj sezoni.

- Uživao sam svih 90 minuta na travnjaku. Mogao sam postići hat trick, ali sam zadovoljan i s dva pogotka. Kod prvog sam samo odapeo iz sve snage, dok sam kod drugog osjetio da će Bryan (Oviedo) dobro nabaciti i našao sam se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kod jedanaesterca sam odlučio da ću pokušati lagano ubaciti loptu u mreži, no za to sam bio kažnjen. Nadam se hat tricku u nekoj drugoj utakmici – zaključio je robusni hrvatski napadač, koji je i dalje u kombinaciji da ovog siječnja napusti klub iz Liverpoola.

Everton narednog vikenda ugošćuje Norwich City u sklopu 21. kola engleske Premierlige.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.