Sport

Nogomet, Liga prvaka

Kompany: Osim Messija i nema velike razlike između Barcelone i nas

Kompany: Osim Messija i nema velike razlike između Barcelone i nas

Vincent Kompany, kapetan Manchester Cityja, ponudio je svoje dojmove nakon poraza na gostovanju 2-1 kod Barcelone u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, koja je prošla u četvrtfinale s ukupnih 4-1.

- Ništa nam nije ostalo u našem tanku, dali smo stvarno sve od sebe u ovoj utakmici. Imali smo prilike da i ranije postignemo gol što bi promijenilo utakmicu. Protiv najboljih momčadi morate iskoristiti čak i one polu-prilike koje vam se ukažu. Moram reći da u ove dvije utakmice i nisam vidio neku veliku razliku između nas i Barcelone. Lionel Messi je izvanredan nogometaš, ali osim njega je sve to bilo dosta izjednačeno - rekao je Kompany.

Spomenuo je jednu situaciju iz drugog poluvremena kada je loš francuski sudac Stephane Lannoy trebao dosuditi kazneni udarac za njegovu momčad, ali ne i dvije iz prvog dijela kada sudac nije dosudio penal za Barcelonu i neopravdano joj je poništio gol Neymara zbog zaleđa.

- Sudac nije dosudio čisti penal za nas nakon prekršaja nad Edinom Džekom. U ovome natjecanju se samo pobjednici pamte, ali nama je ovo tek treća sezona u Ligi prvaka. S igrom koju smo prikazali ove sezone pokazali smo da se nemamo razloga ikoga bojati iduće sezone. Doći će i naše vrijeme - optimistički je zaključio Kompany.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.