Sport

Nogomet, Liga prvaka

Nasri: U Barceloni ćemo igrati protiv ljudi. Imamo šansu

Nasri: U Barceloni ćemo igrati protiv ljudi. Imamo šansu

U srijedu se u uzvratnoj utakmici Lige prvaka na Nou Campu sastaju Barcelona i Manchester City, a domaćin je iz Engleske donio veliku prednost od 2-0.

Oba sastava u ogled ulaze s gorkim okusom u ustima, s obzirom da su minulog vikenda pretrpili neočekivane poraze u prvenstvu, odnosno FA Cupu. Barcelona je poražena kod Valladolida s 1-0, dok je Manchester City izgubio kod kuće s 2-1 u četvrtfinalu FA Cupa od branitelja naslova Wigana, iste momčadi koja ga je dobila u prošlosezonskom finalu.

- Veliko je razočaranje što nas je Wigan pobijedio dva puta u manje od godinu dana u FA Cupu. Teško je to prihvatiti. Dobili smo priliku relativno lako uzeti FA Cup ove sezone, ali smo smo to odbili. Nastojat ćemo naučiti iz napravljenih pogrešaka i izvući pozitivan rezultat u Barceloni - rekao je Nasri uoči puta u Španjolsku.

- U nogometu je sve moguće, pa tako i nadoknaditi dva gola minusa u gostima. Gledao sam susret Valladolida i Barcelone u kojem se jasno vidjelo i da za tu Barcelonu igraju samo obični ljudi - veli Nasri, koji je još u dresu Arsenala doživio dva neugodna poraza protiv katalonskog sastava.

- To je dio lošeg sjećanja, ali mora se reći da je Barcelona tada bila puno bolja nego danas. Messi je tada igrao na nevjerojatnoj razini, te ga je bilo nemoguće zaustaviti. Ne sumnjam da nas očekuje težak posao na Nou Campu, ali ako odigramo kako znamo, imat ćemo šansu pobijediti - zaključio je francuski reprezentativac.

Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 20:45.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.