Sport

Nogomet, Serie A

Navijači protiv Mazzarrija: Spasimo Kovačića

Navijači protiv Mazzarrija: Spasimo Kovačića

Mateo Kovačić ove sezone nije u milosti trenera Intera Waltera Mazzarrija, a navijači se baš i ne slažu s Mazzarrijevim odlukama po pitanju korištenja hrvatskog reprezentativca.

Navijači Intera sve glasnije izražavaju nezadovoljstvo limitiranom minutažom za Matea Kovačića, a danas su se ispred trening centra Intera okupili navijači koji su istaknuli transparent kojim su izrazili podršku hrvatskom veznjaku.

Legendarni igrač Intera i talijanske reprezentacije Sandro Mazzola složio se kako Kovačić igra premalo, no isto tako ostavlja odluku Mazzarriju.

- Istina je da Mateo igra premalo, ali teško je procijeniti zašto je tako ako nemate uvid u treninge. Isto tako lakše je u igru postaviti mladog igrača ukoliko imate dobar rezultat i igrate dobro nego ako je suprotno. Sve ovisi o karakteru igrača. Ukoliko je igrač kvalitetan, dat će svoj doprinos bez obzira na vrijeme koje je proveo u igri - tvrdi Mazzola.

"Mazzarri, barem kada je sve riješeno spasimo Kovačića" - ironično je stajalo na transparentu koji su donijeli navijači, a Walter Mazzarri nije komentirao njihovu želju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.