Sport

Nogomet, Serie A

Mazzarri: Kovačić i Hernanes mogu igrati zajedno

Mazzarri: Kovačić i Hernanes mogu igrati zajedno

Milanski Inter nastavio je s dobrim rezultatima u Seriji A pobjedom protiv Torina 1-0. Mateo Kovačić dobio je nešto više od 20 minuta zamijenivši Fredyja Guarina.

Po dolasku Hernanesa u Inter, dosta se pisalo o tome je li tim potezom Mateo Kovačić dodatno izgubio prostor i hoće li mu zbog toga pasti minutaža. Walter Mazzarri smatra kako Kovačić i Hernanes mogu igrati zajedno u određenim taktičkim varijantama.

- To svakako može biti jedna od opcija, ali u tom slučaju moramo izostaviti Guarina. Uvijek biram momčad prema trenutnom stanju i taktičkoj varijanti, Kovačić je nekada dobar, nekada nije i ubuduće ću birati momčad prema onome što mi igrači mogu pružiti u toj utakmici. Odluka o tome tko će igrati ponajviše ovisi o tome može li momčad taktički odraditi ono što od nje tražim - tvrdi Mazzarri.

Talijanski stručnjak posebno je pohvalio Andreu Ranocchiju, osporavanog braniča Intera koji je odigrao vrlo dobru utakmicu.

- Andrea je bio sjajan i iza njega je jako dobar nastup. Vrlo sam zadovoljan i s Hernanesom koji svojim kvalitetama uvijek može okrenuti utakmicu na našu stranu. Šteta što se nije uspio upisati među strijelce, nadamo se da će mu to uspjeti u skorim susretima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.