Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: S klubom ću dogovoriti sastav za Liverpool

Mourinho: S klubom ću dogovoriti sastav za Liverpool

Između dva dvoboja polufinala Lige prvaka protiv madridskog Atletica, Chelsea očekuje susret protiv Liverpoola u sklopu Premierlige. Jose Mourinho blizu je odluke da u toj utakmici na teren pošalje igrače koji su manje igrali.

Iako je Chelsea još uvijek s malim šansama za osvajanje naslova prvaka Engleske, Jose Mourinho još uvijek nije siguran kakav će sastav poslati na travnjak protiv trenutno vodeće momčadi lige. Problem za Mourinha predstavlja činjenica da Liverpool nije pristao na prebacivanje utakmice s nedjelje na subotu te da ima velikih problema s ozljedama.

Iz kadra su otpali Petr Čech do kraja sezone i John Terry vjerojatno i za uzvrat protiv Atletica.

- Najradije bih igrao s onim igračima koji neće nastupiti u srijedu protiv Atletica. Međutim ne mogu o tome sam odlučiti, ja sam samo menadžer, moram poslušati i ljude iz kluba. Kada je Premierliga odlučila da se ta utakmica igra u nedjelju, a Liverpool odbio našu molbu za promjenu termina, shvatio sam da ćemo morati o tome razgovarati. Ukoliko je klubu prioritet Liga prvaka, bit ću spreman za takvu odluku. Premierliga se morala izboriti za nas jer u srijedu imamo veliku utakmicu. Predstavljamo engleski nogomet i jedini smo engleski klub koji je ostao u Europi. Španjolci ih imaju četiri i pomažu im na sve načine - rekao je Mourinho.

Prilično je izvjesno kako će na Anfieldu zaigrati Frank Lampard i John Obi Mikel koji zbog kartona neće igrati u uzvratu protiv Atletica, a u sastavu će biti i Nemanja Matić i Mohamed Salah koji nemaju pravo nastupa u Europi. Ostaje za vidjeti za koje će se preostale igrače Mourinho odlučiti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.