Sport

Nogomet, Premiership

Ferdinand: Mi igrači smo krivi za sramotnu sezonu

Ferdinand: Mi igrači smo krivi za sramotnu sezonu

Manchester United ima turbulentnu sezonu, promijenio je trenera prije kraja sezone i po prvi put u posljednjih 19 godina ostat će bez Lige prvaka. Rio Ferdinand krivicu prebacuje na igrače.

Ferdinand tvrdi kako se ne može natjerati uopće pogledati prvenstvenu ljestvicu, a igrače smatra glavnima i odgovornima za loš rezultat ove sezone.

- Uopće ne mogu pogledati prvenstvenu ljestvicu, ovo je sramotno. Međutim igrači su odgovorni za to i moramo preuzeti odgovornost za rezultat. Moramo zadržati podignute glave i pokušati završiti sezonu u pozitivnom tonu. Ovo je definitivno najsramotnija sezona u mojoj karijeri - istaknuo je Ferdinand.

Iako još uvijek nije sigurno da će ostati u Manchester Unitedu, Ferdinand tvrdi kako će igrati nogomet i sljedeće sezone.

- Svakako ću nastaviti igrati, a hoće li to biti ovdje ili negdje drugdje to još ne znam. Nadam se da ću ostati u Unitedu - tvrdi Ferdinand.

Nakon promjene trenera Manchester United je glatko slavio protiv Norwicha što Ferdinand smatra očekivanim.

- Prirodno je da kada promijenite trenera da igrate bolje jer se svi igrači žele dokazati i žele igrati od početka kod novog trenera. Svi to vide kao novu priliku To je tako u svijetu nogometa i viđao sam to već u karijeri - dodaje Ferdinand.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.