Sport

Nogomet, Premiership

Giggs: Nastavite nas podržavati, dobra vremena će se brzo vratiti

Giggs: Nastavite nas podržavati, dobra vremena će se brzo vratiti

Igrač-menadžer Manchester Uniteda Ryan Giggs obratio se navijačima na Old Traffordu nakon sinoćnje pobjede 3-1 protiv Hull Cityja i obećao im brzi povratak dobrih vremena.

Giggs je ušao u drugom poluvremenu protiv Hulla i možda odradio svoje posljednje minute u dresu Manchester Uniteda nakon što je odigrao čak 963 utakmice. Nakon pobjede momčad nije izravno otišla u svlačionicu već se okupila na terenu, a Giggs je održao govor navijačima. Zahvalio se na podršci, oprostio se od Nemanje Vidića i navijačima poručio:

- Hvala vam na svemu što ste napravili za nas u ovoj teškoj sezoni. Nastavite nas podržavati, dobra vremena će se brzo vratiti.

Iako Giggs još uvijek nije priopćio odluku o svojoj budućnosti, ne zamara se previše niti o pisanju medija o njegovom nastavku karijere na klupi ili travnjaku.

- Jasno mi je da mediji moraju imati priču i znati što će se dogoditi, ali ja sam u ovom trenutku koncentriran samo na to da napravim što je najbolje za klub, bilo na travnjaku ili van njega. Što se tiče novog ugovora, potpuno sam miran, a vjerujem da je ista situacija i s Patriceom Evrom i Riom Ferdinandom. Niti oni više nisu mladi igrači. Ako bude išlo, nastavit će, ako ne, otići će. U svakom slučaju doći će novi igrači i vjerujem da će naša budućnost biti poznata u narednih nekoliko tjedana - dodao je Giggs.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.